banner

Fluoritsand (Caf2:90%) til cementindustrien

CaF2-90 %min

Størrelse:0-30 mm

Fugt: 2% max

Pakket: i stor taske

Forsyningsevne: 1000MT pr. måned

Betaling:T/T ELLER 100% LC VED SYN

Levering: 15 dage efter underskrivelse af kontrakt

Pris: Konkurrencedygtig pris

Ansøgning: 

Fluorspat bruges direkte eller indirekte til at fremstille produkter som aluminium, benzin, isoleringsskum, kølemidler, stål og uranbrændstof.

Det bruges i cementproduktion, hvor det hovedsageligt fungerer som et flusmiddel.Det tilsættes til blandingen af ​​cementråmaterialer før introduktion til roterovnen.Tilsætning af flusspat giver besparelser i termisk energi ved at lade ovnen køre ved en lavere temperatur og dermed spare brændstof.men kan også forbedre sintringsklinkers flydende viskositet, fremme dannelsen af ​​tricalciumsilicat.

Betydning af fluorspar:

Fluorit (også kaldet flusspat) er et halogenidmineral sammensat af calciumfluorid, CaF2.Det er et isometrisk mineral med en kubisk vane, selvom oktaedriske og mere komplekse isometriske former ikke er ualmindeligt.Krystaltwinning er almindelig og tilføjer kompleksitet til de observerede krystalvaner.
Ordet fluorit er afledt af den latinske rod fluo, der betyder "at flyde", fordi mineralet bruges som flusmiddel ved jernsmeltning for at mindske slaggens viskositet ved en given temperatur.Denne stigning i fluiditet er resultatet af mineralets ioniske natur.Smeltepunktet for rent calciumfluorid er 1676 K.

Vores erfaring fortæller os, hvor vigtigt det er med den fulde forståelse under forretningen, og hvor vigtigt det er at producere den høje mængde fluorit, og hvordan man får ordren til at gå glat fra begyndelsen.

Vi tror altid på, at din virksomhed er OK end vores OK, vi er klar til at give dig kvalitetsfluorit med konkurrencedygtige priser og den bedste service.Vi glæder os over alle henvendelser fra verden, som er interesserede i vores varer.

123 (2)

Indlægstid: 26. oktober 2022